post image

Van Persie: Han kopierar mig i varje match

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Robin van Persie säger att Mason Greenwood kommer lyckas bra i sin karriär pga av sin spelstil. "Han försöker kopiera mig i varje match" säger van Persie. 

Mason Greenwood är en av de största talangerna ur akademin på flera år – sannolikt den största sedan Marcus Rashfords stora genombrott vintern 2016 då han fick chansen mot Midtjylland i Europa League under Louis van Gaals ledning.
Greenwood är i dag, precis som Rashford var då endast 18 år och han spås en väldigt ljus framtid. Ole Gunnar Solskjaer har sagt att Greenwood är den mest naturliga avslutaren han någonsin sett och visst har Greenwood visat att han har näsa för mål.
Han är än så länge klubbens näst bästa målskytt denna säsong med sju mål. Tre av dessa kom i förra veckan – två i Europa League mot AZ och en viktig kvittering i Premier League i matchen mot Everton, som i slutändan innebar en poäng för United.

Greenwood har jämförts med en annan stor målgörare - nämligen Robin van Persie. Och holländaren förklarar i en Q&A på Europa Leagues Instagram varför Greenwood kommer lyckas så bra.
"Jag tror han kommer bli väldigt bra eftersom han i varje match försöker kopiera mig. Min stil, min teknik, min vänsterfot, mitt sätt att avsluta. Så jag är säker på att han kommer nå samma höjder som jag" säger van Persie. Med glimten i ögat.
Källa: Instagram, MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen