post image

Van Persie: Därför valde jag United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Robin Van Persie förklarar varför han valde att signa för just Manchester United. 

Van Persie kom till United sommaren 2012 och bar klubben till sin senaste och Sir Alex Fergusons sista ligaguld. Det var en kontroversiell övergång då han lämnade Arsenal för ligarivalen, men han ville till ett gäng vinnare.
“Ferguson gjorde skillnaden i mitt val att välja Manchester United” säger Van Persie. “För sättet som han jobbade, alla historier jag hört och pga av spelarna som varit där. Jag ville verkligen vinna och när jag tittade på laget med Giggs, Carrick, Scholes, Vidic och Ferdinand så var de alla vinnare. De hade vunnit allt. Jag kände att jag ville vara en del av det. Jag var i en period av mitt liv då jag kände mig som en vinnare även om jag inte var det, så jag behövde vinna. Jag behövde gå till ett lag som visste hur man vann.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

    1. Jag har bara min uppfattning klar om Ole.
     Nu har Ole varit tränare lite längre tid än 1 år som du antyder.
     Inget han har gjort hittills i sin sk tränarkarriär är imponerande. Som jag har sagt tidigare, det är väldigt enkelt vara tränare i en klubb med mängder med pengar. Trots pengar och mycket talang i truppen är det tveksamt att United ens tar 4e platsen i PL. Med lite fel resultat i de kvarvarande matcherna blir det inget Europaspel alls nästa säsong. Och om Ole inte då får sparken då är hela ledningen lika jävla värdelösa.

     0
     0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen