post image

Van der Sar: United har inga karaktärer

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-10
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United har problem på alla möjliga fronter och Edwin van der Sar identifierar ett stort problem i spelartruppen och i omklädningsrummet. "På min tid hade vi karaktärer. Nu är de borta" säger Ajax VD:n

Van der Sar hade en framgångsrik avslutning på fotbollskarriären då han var en del av det där framgångsrika Manchester United-laget som spelade tre Champions League-finaler mellan 2008 och 2011. En tid som just nu känns väldigt långt borta med tanke på Uniteds konsekventa fall sedan Sir Alex och David Gill lämnade klubben våren 2013.
Den f.d målvakten - som numera är VD i Ajax - säger i en intervju med ESPN att ett stort problem i United är att man saknar karaktärer i omklädningsrummet.
"Självklart är det svårt. Jag lämnade för åtta år sedan och det var sex oerhörda sista år av min karriär - att vinna fyra Premier League-titlar och spela i tre Champions League-finaler. Så det är långt ifrån den position de nu befinner sig i. De har ju bytt managers ett antal gånger nu och de där riktiga framstegen har vi inte sett ännu. I somras köpte de unga, oerfarna spelare med en viss typ av vilja och hunger och inte de där stora namnen som de köpt under de senaste sex åren."
"När jag spelade och jag kom in i omklädningsrummet så hade vi Ryan Giggs, Paul Scholes, Rio Ferdinand, Gary Neville och till och med Roy Keane på den tiden. Så det har alltid funnits starka karaktärer och under de senaste åren har de starka karaktärerna försvunnit."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen