post image

Van der Sar om att återvända till United, som VD

Skriven av: admin
Publicerad 2021-05-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Edwin van der Sar pratar om prospektet att efterträda Ed Woodward och bli Manchester Uniteds nya VD. 

Ed Woodward kommer att kliva ned från rollen som VD för Manchester United senast till årsskiftet och vem som kommer ta över är ännu inte bekräftat. En rad namn har nämnts sedan nyheten om Woodwards avgång och det troliga är nog att det blir en intern rekrytering, men en stor fan-favorit till VD-rollen är Edwin van der Sar.

Holländaren hade stora framgångar i United under Sir Alex-eran och efter den aktiva spelarkarriären återvände han till Ajax, där han sedermera blev VD.

I en intervju med Voetbalzone pratar han om länken till jobbet i United och medger att United tidigare kontaktade honom om en tjänst inom klubbledningen.

"Det är alltid en ära om det är positivt. Det är inte något nytt heller. Mitt namn har nämnts ett tag nu. Det är fler och fler f.d spelare på positioner där och alla har ambitioner. Om jag någonsin blivit kontaktad? Ja, för några år sedan. Men nu kanske jag inte är på deras lita, eller? Jag är inte en typisk VD. Jag är mer på fotbollssidan. Jag jobbar där (i Ajax) med en ägare som gillar mig.

"Och Manchester United är något annat än Ajax. Man måste jobba med flera olika ägare där också. Passar det en, och gillar man livet i Noordwijk och Amsterdam tillräckligt mycket? Det är frågan."

Källa: MEN, Mirror

Bild: Bildbyrån

 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Arsenal
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen