post image

Van der Sar förlänger med Ajax

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United tycks få stryka Edwin Van der Sar från listan av kandidater till positionen som sportchef/teknisk chef, sedan han förlängt kontraktet med Ajax. 

Det har länge pratats mycket om att Manchester United kommer, eller åtminstone bör tillsätta en sportchef/teknisk chef och många namn har länkats med positionen. En av favoriterna är Edwin van Der Sar, men den f.d målvakten har nu förlängt sitt kontrakt med Ajax – där han är VD. Och kontraktet sträcker sig till 2023.
”Väldigt glad över min kontraktsförlängning med den här vackra klubben! Jag började här som målvakt 1991 och för tre år sedan blev jag VD i klubben. Vi har haft en del svåra stunder, men nu är de bra stunderna definitivt tillbaka och självklart vill vi ha mer i framtiden!” skriver Van der Sar på Twitter.

Så sent som i förra månaden så medgav Van der Sar att en position inom Manchester United var lockande.
"Utöver min familj så har jag två kärlekar i mitt liv. Det är Ajax, som gav mig möjligheten att utvecklas och gav mig chansen att skina i fotbollens värld. Även min sista klubb gav mig mycket uppmärksamhet, erkännande och allt sådant. Och självklart hade jag varit intresserad av en position (inom United). Men jag måste lära mig lite mer här i Ajax, fortsätta utvecklas och sedan får vi såklart se vad framtiden håller. United är en fantastisk klubb och de har ett stort följe i hela världen. Alla vill spela för dem och sedan jobba för dem" säger van der Sar.
Men United ser nu alltså ut att få leta någon annanstans efter en potentiell sportchef. Ett namn som nämnts på sistone är f.d Leipzig-managern Ralf Rangnick, som numera sköter sportutvecklingen inom hela Red Bull-koncernen.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen