post image

Van de Beek: Jag borde agerat annorlunda. Jag tar på mig det

Skriven av: admin
Publicerad 2021-12-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Donny van de Beek ger sina kommentarer efter matchen mot Young Boys. 

Donny van de Beek tog igår plats i startelvan då United välkomnade Young Boys i Champions League och förutom att han var en bidragande orsak till gästernas kvittering så gjorde han en helt okej insats.

”Kanske att jag skulle sparkat iväg bollen. Jag gjorde inte det och jag tar ansvar för det” sa holländaren efter matchen, om det faktum att han drällde med bollen utanför eget straffområdet vilket resulterade i kvitteringen.

”Efter det så blev det lite svårare. Vi lyckades inte sätta dem under tillräckligt med press, vi tappade för många bollar och det var svårt att komma in i matchen.”

På frågan om hur det känns att jobba under Ralf Rangnick, svarade han:

"Ja han har väldigt bra idéer. Ni kunde se det redan i helgen. Vi visar bra saker. Men för att göra det perfekt behöver vi lite mer tid, men alla jobbar hårt för det så jag tror det kommer bli bra."

United är nu vidare i Champions League och kommer spela åttondelsfinal senare i vinter och van de Beek känner sig optimistisk inför det kommande stadiet av turneringen.

"Alla lag i det här stadiet av Champions League är så starka så vi måste ta det försiktigt och se till att vi är på topp. Men med tanke på vilka spelare vi har här så kan vi slå alla lag. Men vi måste jobba väldigt hårt varje dag och jag tror på att vi kan slå vilket lag som helst om vi spelar bra."

 

Källa. Mantud.com

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen