post image

Valencia: Bästa tiden i mitt liv

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Antonio Valencia förklarar vilka fyra Manchester United-lagkamrater han skulle välja ut i ett femmanna-lag och förklarar också att tiden i United var den lyckligaste i livet. 

Valencia kom till Manchester United från Wigan 2009 och tillbringade tio år i klubben innan han lämnade som fri agent i somras. Under sina år med United vann han bl.a två Premier League-titlar, en FA Cup-titel och Europa League och hann spelade med många stora lagkamrater. I en intervju med The Athletic förklarar han vilka fyra han hade valt ut i ett fem-mannalag.
”Min femmannalag hade varit – David De Gea i mål. Wayne Rooney och Ryan Giggs utan tvekan. Nani för de små ytorna och små trix. Och Nemanja Vidic. Ingen tar sig förbi honom. Den klubben, de dagarna – det var den lyckligaste tiden i mitt liv.”

Valencia fick under en period äran att bära den där ikoniska tröja Nr 7 - en tröja som numera tycks tynga spelaren som bär den mer än att lyfta. För Valencia gick det inget vidare med sjuan på ryggen.
"Jag började bra med både mål och assist. Jag var glad. Sedan åkte jag på en ryggskada som gjorde att jag inte kunde träna eller spela ordentligt. Jag sa till mig själv - nu har jag haft den här skadan i åtta månader, jag har svårt att ens löpa. Kanske att den här tröjan har något med saken att göra. Så jag ändrade tillbaka till tröja nr 25. Jag ville bara göra något för att hitta tillbaka."
Källa: MEN, The Athletic

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen