post image

Vad United erbjuder Pogba för att stanna

Skriven av: admin
Publicerad 2022-01-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Sun så skulle Paul Pogba bli den bäst betalda spelaren i Premier Leagues historia om han förlänger med Manchester United. 

Pogbas kontrakt med United går ut tills sommaren och han har nu tillstånd att förhandla med klubbar i utlandet och till och med teckna förkontrakt inför en flytt på fri transfer till sommaren. Men det är ännu inte uteslutet att han skriver på det nya kontrakt från Manchester United, som legat på bordet sedan i somras.

Enligt The Sun skulle det nya kontraktet göra Pogba till den bäst betalda spelaren i ligans historia med en veckolön på £400 000 plus add-ons – som totalt hade gett honom en veckolön på runt £500 000.

Källa. The Sun

.

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Samma ”källa” påstod i somras att Ronaldos veckopeng är £550.000.
  Så The Sun får revidera sitt påstående om Pogbas nya lön till (minst) £600.000 i veckan… 😂

  Men seriöst. Ingen vettig klubb betalar mer än £150.000 i veckan till Pogba och jag kan bara hoppas att United tillhör till dessa vettiga klubbar.

  10
  0
 2. Håller med ! Det måste väl finnas en motprestation? Pogba har bara vid korta stunder presterat något som skulle kunna generera den lönen. Han är generellt sett en lat primadonna och han får gärna skeppas med nästa båt till valfri klubb.

  9
  1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen