post image

Uniteds pressmeddelande om Ronaldo-situationen

Skriven av: admin
Publicerad 2022-11-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United har nu släppt ett pressmeddelande för att bemöta den intervju som Cristiano Ronaldo gjort med Piers Morgan.

Ronaldos explosiva och kontroversiella intervju har nu sänts i sin helhet. I intervjun svingar han hårt mot sin arbetsgivare och säger b.la att klubben stannat i tiden, att man har undermålig infrastruktur jämfört med andra toppklubbar och att han saknar respekt för Erik ten Hag.

Manchester United kommer inte låta agerandet passera ostraffat och man har under förmiddagen släppt ett kort pressmeddelande om hur man nu kommer att gå vidare.

”Manchester United har denna morgon initierat lämpliga steg i respons till Cristiano Ronaldos intervju. Vi kommer inte ge någon ytterligare kommentar förrän processen slutförts” skriver United på sin officiella sajt.

 

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Så de försöker bryta hans kontrakt då antar jag. F*** Glazers, hade de bara låtit honom gå i somras så hade vi inte varit här. De agerar som amerikanska ägare gör, lägger sig i och dikterar dittan och dattan. Vi kommer alltid vara en klubb i spillror så länge de blodiglarna äger klubben.

  Att vi nått denna punkt är bara skamligt på alla nivåer. Det vi vet nu är att vi bygger om, vi skapar ett lag för framtiden. Möjligt att detta är en naturlig process som skulle hänt ändå, men inte på detta sättet. Laget har faktiskt sett piggare ut utan honom men hans kvaliteter går inte att vifta bort. Bara surt att media försöker så hårt att kontakta alla lagkamrater för deras åsikter, de andra spelarna ska inte välja sida.

  2
  1
 2. Det är ett speciellt läge.

  För det första, så länge man är anställd av en arbetsgivare och får en mega lön så får man försöka hålla inne med sina åsikter vad man än tycker om sin klubb i alla fall tills man lämnat.

  För det andra så vet alla att han ville bort i somras men antagligen fick inte Klubben något bra erbjudande.

  För det tredje så vet alla att han gör denna intervju för att tvinga sig bort, det är ren taktik att komma ut nu inför VM och sen ett januari fönster att lämna.

  Jag kan tycka det är smutsigt gjort mot en klubb som ändå hjälpt till att fostra i hans unga år och att klubben sen inte är lika stark som när han lämnade första gången behöver man inte visa omvärlden med en speciell intervju där man sågar alla.
  Han är en stor stjärna och får tyvärr tåla att ta emot skit också från fd lagkamrater osv.

  Det jag är mest emot är att detta lär andra spelare (yngre) att man kan bete sig illa för att få lämna.
  Man har ändå valt att skriva kontrakt på x antal år.

  I klubbens ögon skulle man skickat ner han i juniorerna eller liknande resten av säsongen. Och ge böter. Får man en lön på över 400 i veckan så. Så kan han slösa ett halvår utan att va med på stora fotbolls scenen.

  Oavsett vem han är och hur stor han än varit och priser som han vunnit så är det ännu viktigare att man inte kan bete sig hur som tycker jag.

  Sen att klubben skötts dåligt det vet dom flesta. Men det betyder inte att man som spelare ska gå ut och såga hela klubben som man har valt att skriva kontrakt med bara för att man vill lämna.

  Han är ändå så rik så han kommer inte bry sig om han får lite böter i heller.

  Jag kan hålla med om att jag tycker han kunde fått spela fler matcher men han har samtidigt inte gjort jätte bra ifrån sig heller. Kan inte bara leva på sina gamla meriter.

  5
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen