post image

Uniteds planer: Han ska direkt in i förstalaget

Skriven av: admin
Publicerad 2020-05-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The London Evening Standard så ska Jude Bellingham konkurrera om speltid i förslaget direkt, om United vinner racet om hans signatur. 

Jude Bellingham ses som en exceptionell talang och förväntas kosta omkring £30 miljoner om han lämnar Birmingham i sommar. Om värderingen står sig även i coronakrisen återstår att se, men en dyr 16-åring kommer det bli oavsett.
Manchester United är mycket intresserade av att signa Bellingham och man hade honom på besök på Carrington för en guidad tur ledd av Ed Woodward och Richard Arnold tidigare i vintras. Även Sir Alex Ferguson ska ha närvarat för imponera lite extra på spelaren.
Men Borussia Dortmund sägs också vara mycket intresserade av Bellingham och enligt många rapporter ifrån Tyskland så kommer han välja Dortmund före United eftersom han bedömer det vara ett bättre steg i karriären med bättre förutsättningar för speltid i förstalaget.
Men The Evening Standard rapporterar att United ser Bellingham som en potentiell förstalagsspelare redan nu trots den unga åldern och att man kommer låta honom utmana om speltid i A-laget om man vinner racet om hans signatur i sommar.
Två andra 16-åringar som tros vara på väg in är Sunderland-anfallaren Joe Hugill och Barcelona-högerbacken Marc Jurado. Men dessa två är tänka för sin åldersgrupp och en mer traditionell bana upp till förstalaget.

Källa: The Evening Standard
 

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen