post image

Uniteds ligarival redo att betala £100 miljoner för Victor Osimhen

Skriven av: admin
Publicerad 2023-03-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Football Insider har Manchester United tuff konkurrens i jakten på Victor Osimhen. 

Manchester Uniteds primära uppgift i sommar är att signa en målgörare av högsta klass och namnen man länkats starkast med under vintern är Victor Osimhen och Harry Kane. Den förstnämnda tycks vara det mest populära alternativet bland fansen och den yngre spelaren av de två, men Manchester Evening News insisterar på att Erik ten Hag gjort Kane till sitt primära transfermål för positionen.

Om Tottenham är villiga att sanktionera en försäljning till United återstår dock att se. Det kan bli en tuff förhandling med den hårdnackade Daniel Levy. Victor Osimhen förväntas också bli svår att köpa loss från Napoli. Han har varit i glödhet form under säsongen och hittills gjort 25 mål och fem assist på 29 matcher - och han kan komma att kosta en bra bit över £100 miljoner i sommar. Hur långt United skulle vara redo att sträcka sig för att signa honom återstår att se, men Football Insider hävdar att Chelsea i alla fall är redo att betala £100 miljoner för hans signatur.

Huruvida Osimhen är intresserad av att gå till Chelsea är oklart. Det lär inte spelas något Champions League på Stamford Bridge nästa säsong. Men kanske lockar det att gå i den stora idolen Didier Drogbas fotspår.

Källa: MEN

 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Den som kan bryta ned och förklara ten Hag’s sätt att tänka och hans tankar runtom en spelare, borde också vara den som påpekar vilken spelare som vi ”ska” satsa på. Annars kan vi luta oss tillbaka och låta vår tränare avgöra vad som blir bäst.

    1
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen