post image

Uniteds budskap till fansen

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United ger en uppdatering riktad till fansen om det rådande läget. 

Världen stängs i allt högre grad ned och att fotbollen i England ska kunna återupptas den 30:e april (som det är sagt) får ses som högst osannolikt. Hur och när ligaspelet kommer avslutas är i dagsläget oklart, men förhoppningen är att det ska kunna ske på ett eller annat vis.
Manchester United kommer nu med följande budskap via direktören Richard Arnold, till oroade fans.
”Vi uppskattar tålamodet och supporten våra fans visar oss i den här utmanande tiden och vi välkomnar de konstruktiva diskussionerna som vi har haft med MUST (Manchester United Supporters Trust) och representanter för fansen. Vi vet att våra fans inte vill missa några matcher och att de blir besvikna om så blir fallet, men givetvis måste vi alla spela vår roll i insatserna för att bekämpa coronaviruset.”

"Genom att skjuta upp slutdatumet för förnyande av säsongsbiljetter och bekräfta vår policy om det skulle bli så att matcher stryks eller spelas bakom stängda dörrar, så vill vi lätta oron som våra lojala fans kan känna under de rådande omständigheterna. De ger Manchester United sitt stöd år efter år och i denna tid är vi committade till att visa dem support. Vårt budskap till dem är tydligt - vi är alla i det här tillsammans."
"Vi kommer fortsätta hålla våra fans uppdaterad med händelseutvecklingen och under tiden uppmuntrar vi dem att fortsätta följa de senaste hälsoråden och statliga riktlinjerna. Som Ole och Casey (Stoney) sa - tänk på er säkerhet, stanna hemma och vi hoppas på att se er snart igen."
"Vi tittar även på andra metoder vi kan ta för att visa våra fans support i den här situationen."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen