post image

Uniteds beslut om Håland

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt de senaste rapporterna har Ole Gunnar Solskjaer fattat beslutet att han vill försöka hämta in Erling Braut Håland till Manchester United. 

Den 19-årige norske anfallaren Erling Braut Håland har varit en av höstens stora succéer i Champions League, där han öst in mål för sitt RB Salzburg och hans prestationer i CL och i övriga sammanhang – med 22 mål på 16 matcher alla turneringar – har lett till att han nu länkas med flera storklubbar runtom i Europa.
En av dessa klubbar är som bekant Manchester United och den norska tidningen Dagbladet skriver att Ole Gunnar Solskjaer fattat beslutet att vill ha Håland – som han hade som spelare i Molde – till Manchester United.

Enligt tidningen The Athletic så har Solskjaer satt en scout vid namn Simon Wells på att punktmarkera Håland under höstens Champions League.
Det förväntas dock bli tuff konkurrens om Håland Han har länkats bl.a med Real Madrid och Juventus och enligt tidningen The Express så har nu även Bayern München begett sig in i racet om hans signatur.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen