post image

United vill behålla Alexis

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt en rad olika tidningar så kommer Manchester United inte sälja Alexis Sanchez i sommar, då man vill ge honom en andra chans att bevisa sig i Manchester United. 

Alexis har inte alls lyckats i Manchester United sedan han kom från Arsenal i en bytesaffär mot Mkhitaryan i januari 2018 och i somras lånade man ut honom till Inter under hela säsongen. Och det har kanske inte direkt flugit för chilenaren i Milano heller. Men nu skriver blaskorna The Sun och Daily Star att United informerat spelarens agenter om att han inte kommer tillåtas göra en permanent flytt till Inter i sommar och inte heller till någon annan klubb. United vill nämligen behålla 31-åringen och ge honom en ny chans att bevisa sitt värde, skriver Daily Star.
Alexis har kontrakt med United till år 2022 och det kan bli svårt för United att hitta en köpare även om man skulle vilja sälja honom. Det är samma problematik som förra sommaren. Det är inte många klubbar som vill köpa en spelare som underpresterar och som dessutom har höga lönekrav. Det skulle kräva att Alexis själv sannolikt skulle behöva hoppa ned en bra bit från de ca £400 – 500 000 han i dag har i veckolön. Och det är ju inte säkert han vill göra det.
Sanchez har gjort ett mål på sju framträdanden för Inter, men den första halvan av lånet var han mestadels skadad.
 

 
Källa: Express, The Sun, Daily Star

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen