post image

United: Vi kommer fortsätta investera tungt

Skriven av: admin
Publicerad 2019-09-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

En talesperson för Manchester United säger att man är nöjda med strukturen för rekrytering… Under ett fan forum möte, som det verkar på Manutd.com så försäkrar en ej namngiven talesperson från United deltagarna om att United är redo att backa Solskjaer och fortsätta investera i truppen. Formmötet ska ha ägt rum den 13e september, men […]

En talesperson för Manchester United säger att man är nöjda med strukturen för rekrytering...
Under ett fan forum möte, som det verkar på Manutd.com så försäkrar en ej namngiven talesperson från United deltagarna om att United är redo att backa Solskjaer och fortsätta investera i truppen. Formmötet ska ha ägt rum den 13e september, men offentliggjordes först efter Uniteds plattmatch mot West Ham.
"Alla inom klubben, från ägarna och nedåt är fokuserade på att konkurrera om och att vinna troféer på den högsta nivån. För att kunna göra det så har vi investerat stort i spelartruppen och det kommer vi fortsätta att göra. Samtidigt är det ökande antalet spelare som kommer ifrån våra ungdomsled och vår akademi ett resultat av utökade investeringar på det området under de senaste fem åren."
"Det är viktigt att notera att även om vår framgångsrika kommersiella operation hjälper oss att driva på den investeringen så är vår prio och fokus att uppnå framgångar på planen. Det är inte heller värt något att vi inte söker spelarköp baserat på deras kommersiella dragningskraft. Vi håller med om att rekrytering är väldigt viktigt."
"Vi är helt engagerade i att få det att stämma och det har förekommit enorma investeringar på det här området för att få vårt rekryteringsteam i en position där de ska kunna leverera de spelarna som managern vill ha. Den här processen är nu betydligt mer effektiv än för fyra eller fem år sedan. Vi tittar hela tiden på hur vi kan utveckla vår struktur kring det fotbollsmässiga. Mycket av spekulationen kring den här typen av roll fokuserar endast på rekrytering. Vi har expanderat vår rekryteringsavdelning på senare år och vi känner att det nu sköts på ett effektivt och produktivt sätt. Många av de seniora personerna i dessa roller har varit i klubben i över tio år."
"Rekommendationer kring rekrytering sköts av den här avdelningen, managern och hans team. Inte av den högsta ledningen. Vi känner att de spelarna vi signade i somras visar på att vårt tillvägagångssätt är rätt och framtida anställningar kommer att komplettera den processen. Gällande transferbudget - vi har gjort betydande investeringar i truppen och vi kommer fortsätta att göra det."
Källa: Sky Sports
 
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen