post image

United väntar på att priset ska droppa

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-23
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Daily Mail är Manchester United redo att spela ett högt spel i sin jakt på Jadon Sancho. 

Det är känt sedan tidigare att Manchester United bevakat Sancho under många år och att man nu vill göra slag i saken och säkra hans signatur. Sancho passar Uniteds profil som handen i handsken och det är dessutom en statusvärvning som sänder signaler och en värvning som skulle lösa den där problematiska högerkanten i många år framöver.
United har under hela vintern uppgetts vara favoriter till hans signatur, men sedan kom coronaviruset och ingen vet riktigt hur transfermarknaden kommer se ut när den väl öppnar.
Dortmund sägs vägra sänka sin prislapp på ca £100 miljoner och även om United är starkare finansiellt än de flesta andra klubbar och klarar av de rådande ekonomiska påfrestningarna så har Ed Woodward klargjort att klubben inte är immun mot effekterna och att vi inte ska vänta oss ett transferfönster med ”business as usual.”
Men frågan är om United är villiga att ge upp Sancho, som man bevakat så länge. Enligt Daily Mail har Dortmund ännu inte fått något bud på spelaren från någon klubb. Men det finns givetvis intresse. Enligt tidningen bevakar Real Madrid, Liverpool och Manchester City situationen – men tidningen skriver även att Real sannolikt föredrar Kai Havertz, att City prioriterar en central mittfältare och att Liverpool antagligen inte kommer göra någon storvärvning i sommar.
Så United är fortfarande favoriter till Sanchos signatur och man är villiga att vänta ut Dortmund i hopp om att priset ska sänkas, skriver Daily Mail.
Det kan nog bli en riktigt långkörare det här..

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Jag förstår att de vill få ner priset, men jag är rädd att vi kommer missa chansen att signa honom. Då blir alternativet att antingen spela James som primär HY eller värva någon annan. Om det blir någon annan, kommer vi då behöva Sancho nästa säsong igen?

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen