post image

United tripplar Gomes lön

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Sun så har Manchester United nu gjort ett sista försök att få Angel Gomes att förlänga kontraktet.

Angel Gomes kontrakt med Manchester United går ut till sommaren och man har ännu inte lyckats nå någon överenskommelse om en förlängning. Sedan årsskiftet får spelaren föra samtal med klubbar i uttalandet och The Sun skriver att klubbar från Spanien och Italien visat intresse, men även Chelsea och Leicester sägs vara intresserade av engelsmannen.
Nu ska United vara redo att erbjuda Gomes ett ”take it or leave it-förslag” skriver The Sun. 19-åringen har i dag ett kontrakt så ger honom ca £10 000 i veckan, men Uniteds nya erbjudande sägs trippla den lönen – dvs £30 000 i veckan. Enligt rapporten kan United även vara redo att låta Gomes gå på lån för att låta honom få regelbunden speltid.
Källa: The Sun

.
 

Kommentarer till artikeln

15 KOMMENTARER

 1. The Sun….
  Men hoppas att han tillslut stannar. Ge honom det han vill ha! Han har grym potential! Man förlängde med Jones i fem år i februari förra året, lät en grym trupp-spelare i Herrera (som dessutom hade hjärtat på rätta stället) lämna för P$G, för att man snålar och saknar sportslig kunskap – och här och nu riskerar man att Gomes kommer lämna för att man snålar återigen och inte ser potentialen i honom, det här är bra exempel om något som säger mkt om vilket skick United är i idag och hur man mår som klubb.
  USCH!

  23
  4
    1. Det är omöjligt att föra en ovidkommande diskussion som ska leda någonstans med någon som uppenbarligen inte har sett Gomes spela. Så är det någon som ska utveckla i det här fallet, så är det snarare du.
     Fast egentligen är det ju Olé, Woodward och övriga i styrelsen som ska utveckla varför de tagit de här märkliga besluten som de tagit. Och varför alla affärer/förhandlingar dras ut på eller rent av inte blir av överhuvudtaget.

     21
     6
     1. Jag har sett honom spela och ser honom som en otrolig talang. Så låt oss föra en konstruktiv diskussion innan du dra egna slutsatser som exempelvis att jag inte skulle ha sett honom spela eller att jag har synfel.
      Vad är det du vill att jag ska utveckla?

      7
      21
 2. Han behöver ett lån och ett år att växa till sig. Även om man är grym tekniskt så blir man uppkäkad på den nivån om man är så valpig och vek fysiskt. Vill han dessutom inte förlänga så är det bara att sätta honom i frysboxen resten av säsongen. Man ska inte låta folk som inte vill vara här ta plats för de som vill.

  3
  1
 3. Vilken sjuk och konstig värld vi lever i nu för tiden, han får 10 000 £ per vecka trots att han spelar väldigt väldigt sällan på första laget,,,, OCH ändå är han inte nöjd och vill höja lönen—— självklart vill han höja lönen då han jämför med bland andra Lingard, Rojo …mm.
  T.ex. Läkare eller ingenjörer men mångårig erfarenhet, som utgör grunden för samhället, får betydligt mindre lön per vecka!!!!!
  Detta händer genom att fotbolls supportrar betalar enormt dyra abonnemangs avgifter, köpa dyra tröjor och liknade…

  4
  0
  1. Jag tillhör dessa ”överbetalda” läkare i Sverige som många tycker vi i min kår tjänar alldeles för mycket jämfört med vad undersköterskor tjänar.
   Om vi ska jämföra min inkomst med en fotbollsproffs i PL, tjänar jag kaffepengar. Men jag gnäller inte heller, jag har råd med det mesta som livet kan erbjuda.

   1
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen