post image

United spelar stängd träningsmatch i dag – Rashford aktuell för spel

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt BBC-journalisten Simon Stone så kommer Manchester United under dagen att spela en stängd träningsmatch med spelarna som är kvar på Carrington. 

Landslagsuppehållet är nu igång men många spelare är kvar på Carrington. Mason Greenwood, Marcus Rashford, Donny van de Beek, Nemanja Matic, Juan Mata, Aaron Wan-Bissaka och Phil Jones för att nämna några.

Likt man gjorde under förra landslagsuppehållet så kommer man även nu att spela en eller ett par träningsmatcher bakom stängda dörrar och enligt Simon Stone på BBC så gör man det redan i dag. Stone skriver inte vilken motståndaren är, men menar att det blir en chans för spelare som Phil Jones och kanske även Marcus Rashford att få speltid.

Rashford steppade i förra veckan upp sin träning inför comebacken och förväntas finnas tillgänglig mot Leicester när klubbfotbollen är tillbaka, den 16:e oktober.

Stone skriver:

"Det är en stängd match för ManUtd i dag. Phil Jones (och andra) kommer vara involverade. Beslut ska fattas om Marcus Rashford då han fortfarande är ganska tidigt i sin återkomst till kontaktträning. Oavsett så lutar det åt att han kan vara involverad mot Leicester, vilket kommer väl till pass med tanke på andras frånvaro."

 

 

Källa. Twitter

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen