post image

United sänker prislappen på Pogba

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Sun så har Manchester United gett grönt ljus för Pogba att lämna klubben i sommar - om prislappen möts. 

Enligt The Sun var United redo att sälja Pogba i somras, men krävde då £180 miljoner för att släppa honom – ett pris varken Real Madrid eller Juventus ville betala.
Pogba uppges fortfarande ha siktet inställt på att lämna United och efter en säsong som kantats av två långtidsskador och med bara två år kvar på kontraktet (i sommar. 1 år plus option om förlängning) så ska United nu ha sänkt prislappen till £150 miljoner – och är redo att låta honom lämna i sommar om priset möts, skriver The Sun.
 
Källa. The Sun

.
 

Kommentarer till artikeln

13 KOMMENTARER

   1. Nu är inte Pogba världens bästa. Inte ens när han är i toppform (vilket händer ytterst sällan nuförtiden) är han bäst.
    Enligt mig är De Bruine ett par klasser bättre. Så om Pogba går för £1.8M, vad kostar inte då De Bruine, £3M ?

    10
    0
 1. Det är helt sjukt vilken följetong detta är! Det skadar verkligen klubben. Pogba dementerar inget vilket iofs inte är konstigt då han själv sagt att han vill lämna samt Raiolas uttalanden. Skulle verkligen sålt honom i somras och cashat in och värvat en eller två ersättare. Inte lönt att hålla kvar en spelare som vill lämna.

  9
  1
 2. Detta bör räcka för att sparka Ed Woodward. Det är han som investerade rekord summa i Pogbas värvning och det är Ed som var ansvarig av att inte bygga upp laget runt Pogba! Och nu kommer Ed att förlora en världsklass spelare under en tid där ManUtd är i stort behov av att ha sådana världsklass spelare i truppen.
  Glazers behöver agera nu annars blir det försent!!!!

  4
  2
  1. Yes. Och alla stödde honom. Kom igen? Man kan ju inte anklaga Ed för detta när han hostar upp pengarna för att värva en världsstjärna i väldigt bra ålder. Sedan är det väl för tusan inte Eds ansvar att bygga ett lag runt Pogba? Det är ju tränarens ansvar.

   1
   42
 3. Jag kan inte i min vildaste fantasi förstå varför man nu ska försöka mjölka så mycket som möjligt av en spelare som, mycket tydligt och de senaste två säsongerna, inte vill spela för Manchester United.
  Det jag menar är ju inte köpande klubbens fel, inte direkt alla fall, att Pogba vill till Juve eller till Real. Sen vet jag förstås inte vad som sker ”bakom kulisserna”.
  Men om någon här inne på denna site seriöst tror att det finns en enda klubb som skulle tänka sig att betala över en miljard kronor för Paul Pogba, påstår jag är helt ute och cyklar. Eller så får den person gärna övertyga och överbevisa mig att jag är helt ute och cyklar. När jag läser i diverse fotbollsforum, låter det som att Pogba är bara världsspelare i United. Bland de övriga är han en duktig mittfältare och inget mer. Frågan är, vem har rätt? Hos oss har ju inte Pogba direkt förstärkt sina aktier.

  4
  7

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen