post image

United säkra på Mandzukic

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Det fortsätter ryktas mycket om att Mario Mandzukic kommer att hamna i Manchester United i vinter. Nu skriver Goal.com att United känner sig säkra på att man kommer lyckas enas med Juventus om en relativt låg prislapp.

Det har ryktats om att Manchester United och Mario Mandzukic redan är överens om en transfer i januarifönstret och igår skrev den italienska tidningen Tuttosport att 33-åringen kan tillåtas lämna Juventus redan i december, för att på så vis hinna acklimatisera sig och bekanta sig med sin nya klubb, stad och land innan transfern sker formellt.
I dag skriver skvallersidan Goal.com att Manchester United känner sig säkra på att Juventus kommer acceptera ett bud på £9 miljoner och att kroaten kommer signa ett 18 månaders-kontrakt värt £4,4 miljoner om året.

Mandzukic är just nu helt utfryst i Juventus under nya managern Maurizio Sarri och han har inte spelat någonting för klubben under hösten.
Sarri valde även att lämna honom utanför Juventus Champions League-trupp och enligt Goal.com förväntas en transfer till Manchester United kunna ske på ett förhållandevis okomplicerat sätt eftersom han uppenbarligen inte är önskvärd i sin nuvarande klubb.
 
Källa: Goal.com

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Givetvis ingen långsiktig lösning, typ 2-3år som back-up. Kan med sin erfarenhet bidra med ngt absolut. Stark forward som har en annan spelstil än Rash och Martial. Kanske inte den värvningen man helst vill se just nu men med tanke på läget, relativt billig, ja varför inte.

  4
  3
 2. Hellre Zlatan ja, men jag tvivlar starkt på att han kommer tillbaka till PL.
  Mandzukic är en bra spelare och kan absolut bidra med en liten boost.
  Men snälla United, värva RÄTT bara! Fans vill se resultat!

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen