post image

United säkra på att man vunnit racet om Sancho

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror och The Sun så är majoriteten av detaljerna överenskomna och Jadon Sancho har siktet inställt på Manchester United. 

Sancho lämnade Manchester City år 2017 sedan han inte fått tillräckligt med möjligheter till speltid i förstalaget och har under sina år i Borussia Dortmund blivit en av Europas hetaste unga spelare. Denna säsong har 20-åringen gjort 15 mål och 16 assist för sin klubb och även slagit sig in i landslaget med elva landskamper under Gareth Southgate.
Det råder nog inga tvivel om att Sancho är ett av Uniteds primära transfermål för sommaren. Det har förekommit mängder av rapporter under lång tid och United skulle äntligen få in en riktig klasspelare på den där högerkanten som så länge varit ett problem. Många rapporter har också gjort gällande att United leder racet om Sancho och nu skriver The Sun att United känner sig väldigt säkra på att man kommer lyckas ro affären i hamn.
Enligt The Sun så har Sancho och hans representanter redan kommit överens med United om längden på kontraktet, lönen, bonusar samt en utköpsklausul.
Huruvida det är sant eller ej kan man ställa sig frågande till. United har inte för vana att gå med på utköpsklausuler och mycket pekar på att det var en stor anledning till att Erling Håland-affären föll – för att United vägrade gå med på just krav om utköpsklausul i kontraktet.

Källa: The Sun, Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen