post image

United redo att sälja Martial – ligarivalen intresserad av värvning

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så är Manchester United redo att lyssna på bud för Anthony Martial. 

Martial kom till United från Monaco sommaren 2015, då som världens dyraste tonåring. Men han har inte direkt lyckats nå sin potential på en konsekvent nivå. Förra säsongen blev det bara sju mål för fransmannen och han har halkat både Edinson Cavani och till och med Mason Greenwood i hackordningen.

Nu har United värvat in Jadon Sancho, som lär vara en given startspelare på höger och ibland vänsterkanten. Och unga spelare som Anthony Elanga knackar på dörren från U23-laget. Så har Martial några fler livlinor i United?

Enligt The Mirror så är United redo att sälja fransmannen i sommar. Han har två år kvar på sitt kontrakt och enligt rapporten värderar man honom till omkring £50 miljoner. Tottenham sägs vara intresserade av att signa honom, men hans lönekrav kan enligt rapporten bli ett problem.

Läs mer i Mirror.

.

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Det tråkiga är om vi går över till 4-3-3 så är det just vänsterytter som jag anser han gör sig bäst i. Dra en gubbe för att sedan skjuta. Här kan han också vägga sig igenom och blir inte lika stillastående i straffområdet som han blev som striker då han kommer med fart utifrån boxen. Han drar på sig straff efter straff då Mourinho lärde honom att skjuta ut benet när någon försöker bryta genom att stöta. Jag gillar Martial men inte som center forward. Han och Rashford vore extremt fint att ha på denna positionen då det är två olika spelare. Rashy när vi behöver farten, Martial vid lågt stående försvar.

    3
    2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen