post image

United rasande över Raiolas kommentarer

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

The Mirror rapporterar att Manchester Uniteds ledning är fly förbannade på Mino Raiola som återigen varit ute och pratat i media. 

Uniteds relation till Mino Raiola blir alltmer ansträngd. Under Mourinhos ledning gjorde man många affären med den belgiska italienaren – Pogba, Zlatan, Lukaku (som då representerades av honom) och Mkhitaryan är alla Raiola-klienter. Men situationen kring Pogba och Uniteds ovilja att sälja honom tycks ha försämrat relationen mellan klubben och agenten.
United var som bekant starkt länkade med Erling Håland, som representerades av Raiola under transfern från Salzburg. Den unge norrmannen valde att nobba United och istället skriva på för Dortmund, trots sin goda relation till Solskjaer. I samband med den övergången så uttalade sig Raiola mycket respektlöst om United och sa bl.a att det är en klubb som saknar sportslig riktning och som förlorat kontakten med verkligheten. Att man i dagsläget skulle förstöra spelare som Pele och Maradona och att han själv just nu aldrig skulle placera en klient i United.

Häromdagen pratade han med den italienska tidningen Tuttosport och medgav då att han fört samtal med Juventus om att ta Pogba tillbaka till klubben - något som enligt Mirror upprört Uniteds ledning ytterligare.
Raiola sa:

Han har aldrig förlorat sitt leende, men såklart så går inte en så stor spelare till Manchester United bara för att sedan inte utmana om Champions League och Premier League-titlar. Det vore skitsnack av mig att att inte medge att Paul vill vara på den högsta nivån.”
"Pogba kommer nu först och främst ge sitt yttersta (under resten av säsongen) och sedan får vi se i slutet av säsongen om han kommer bli kvar eller inte. Jag pratar mycket med Pavel Nedved och Juventus om många saker - inklusive Pogba och andra spelare."

"Man måste få information, se vad som händer, sätta några hypotetiska (scenarion), drömma lite.. Utöver Juventus så finns det också andra klubbar som vill ha Paul, men just nu är han med Manchester United. Precis som med Ibrahimovic så är Italien som ett andra hem för Pogba och han hade inte haft något emot att spela för Juventus igen, men det får vi prata om efter EM. Ingenting är omöjligt på transfermarknaden - det har Juve, PSG och Real Madrid redan bevisat. Att uppnå omöjliga saker är en del av industrin."
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Raiola kan inte säga så här och komma ut till press med sån information om han inte haft medhåll från Pogba… punkt slut, att bli av med Pogba löser del av ManUtds problem,,,,

    25
    3

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen