post image

United räknar med Pogba

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

The Sun skriver att Manchester United räknar med att Paul Pogba hinner bli frisk innan nästa helgs stormatch mot ärkerivalen Liverpool hemma på Old Trafford. 

Pogba skadade i sig i matchen mot Southampton, var borta en tid och gjorde sedan en för tidigt comeback – och han fick ganska omgående återgå till rehabilitering.
Nu har han tillbringat en tid nere i Dubai där han jobbat på formen och att bli kvitt sin ankelskada och enligt tidningen The Sun så är Manchester United säkra på att han kommer att vara fit och finnas tillgänglig till stormatchen mot Liverpool nästa helg.

United har fått en minst sagt usel öppning på säsongen och ligger inför mötet med Liverpool på 12:e plats i Premier League-tabellen, efter åtta spelade omgångar. Det är den sämsta ligastarten på 30 år och det finns inte mycket som ser positivt ut just nu.
United behöver förstärka med en rad nyförvärv, men i väntan på nästa transferfönster så får vi hoppas på att den väldigt långa skadelistan fort reduceras - och Paul Pogba är en av nyckelspelarna som United verkligen behöver få tillbaka fort, för utan honom är mittfältet inte mycket att hurra för.
Liverpool - i motsats till United - har byggt vidare på den fina fjolårsformen och fått en flygande start på denna säsong. Efter åtta omgångar leder man Premier League och man ligger hela sex poäng före tvåan Manchester City.
Källa: The Sun

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen