post image

United räknar med att vinna racet

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så är Manchester United övertygade om att man kommer slå Chelsea i jakten på Jadon Sancho och säkra hans signatur i sommar. 

Ed Woodward sa igår att United kommer fortsätta investera i bygget för att på sikt kunna utmana regelbundet om Premier Leauge och Champions League-titlar och han sa att sommarens transferfönster blir ett mycket viktigt fönster för United i processen.
En av spelarna som är starkt länkad med United och som länge varit det är Jadon Sancho. Den f.d Man City-wingern har haft ännu en strålande säsong i Dortmund med 12 mål och 13 assist hittills, men han tippas lämna klubben efter säsongen.
Dortmund kan enligt Mirror komma att kräva så mycket som £120 miljoner för 19-åringen. Och även om han länkats med många storklubbar både i Europa och England så är det enligt ryktena främst Manchester United och Chelsea som förväntas utkämpa en kamp om hans signatur.

The Mirror menar på att man inom Manchester United är fast besluta om att vinna den striden. De har starka band till Dortmund och är inställda på att utmanövrera Chelsea i jakten på Sancho - något man känner sig säkra på att man kommer lyckas med, skriver tidningen.
 
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. En kan bara hoppas. Men dock så tror jag inte han kommer signa för oss utan vill City ha tillbaka sin produkt så har dom säkert första tjing. Eller om liverpool vill ha honom så lockar det nog mer för det är ett s.k. ”färdigt lag”.

  5
  0
  1. Han lämnade City pga. Guardiola. Tror nog inte han går tillbaka dit faktiskt. Sedan har de ju Foden som de menar ska satsas på. Låter inte som Sancho finns i deras planer. Liverpool vet jag inte heller riktigt hur intresserade de är av honom med tanke på hur de har Mane och Salah på kanterna och alldeles nyligen värvade in Minamino samt att de har Wijnaldum och Lallana som kan spela på det offensiva mittfältet. Om det nu stämmer att United är ute efter Sancho så verkar det snarare vara Chelsea man har som rivaler om hans underskrift.. ifall han bestämmer sig för att vilja lämna Dortmund.

   1
   59
   1. Svennis JR,
    Sancho är ung och har framtiden.
    Många av dagens Liverpool börjar komma upp till åren och laget måste förnyas förr eller senare. Detta gäller alltid alla lag och inte bara Liverpool.
    Sen håller jag med dig att jag har svårt att tro att Sancho ens vill tillbaka till City. Sancho kan mycket väl stanna kvar i Europa några år till. Bayern Munchen och Real Madrid är inga dåliga tips.

    3
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen