post image

United prioriterar upp Hakim Ziyech

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så har Manchester United gjort Hakim Ziyech till en prioriterad värvning. 

United tycks ha svårt att få de spelare man vill ha och man har inte för avsikt att bredda truppen bara för att. ”Det måste vara rätt spelare” har Erik ten Hag upprepat flera gånger. Mittfältet är ett prioriterat område, men man är också i stort behov av förstärkningar i den uttunnade offensiven.

Man sägs jaga Benjamin Sesko för den centrala anfallsrollen. Men man har också länkats starkt med Ajax brasilianare Antony, för högerkanten. Prislappen på runt £70 miljoner tros dock vara för magstark och United ser ut att tvingas ge upp det racet.

En spelare man länkats löst med under den senaste veckan är Hakim Ziech. Den nu 29-årige marockanen var en nyckelspelare under Ten Hag i Ajax, men har inte riktigt fått det att funka i Chelsea sedan han kom till klubben sommaren 2020.

Ziyech finns på Chelseas transferlista i sommar och han har varit starkt länkad med Milan, men flytten har ändå inte ägt rum. Och nu menar den franska journalisten Nabill Djellit - via FourFourTwo - att han är ett prioriterat transfermål för Ten Hag.

Manchester Evening News har tidigare rapporterat att Ziyech kan finnas tillgänglig för så lite som £10 miljoner.

Källa: MEN

 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen