post image

United planerar att låna ut Pellistri och Elanga

Skriven av: admin
Publicerad 2023-03-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News så har Manchester United redan planer på lån för nästa säsong. 

Pellistri signade för United i oktober 2020, men fick vänta över två år på att göra sin debut för förstalaget – en debut som kom under Erik ten Hag i Ligacup-matchen mot Charlton. Det har sedan dess inte blivit någon start, men han fått totalt sex inhopp och har ofta imponerat när han väl fått chansen. Men Manchester Evening News skriver att United redan nu har planer på att låna ut honom under nästa säsong.

Pellistri har tre år kvar på kontraktet och ett kommande lån kan bli ett avgörande test för att bedöma huruvida han har en framtid i Manchester United eller ej. Han har redan varit utlånad till den spanska klubben Alaves vid två tillfällen. Första gången gick det bra, men andra gången gick det mindre bra och speltiden var knapp.

M.E.N skriver också att United planerar att låna ut Anthony Elanga nästa säsong. Svensken har bara fått sju starter den här säsongen och alla utom en av dessa kom innan VM-uppehållet. Och det var över ett år sedan han gjorde mål för Manchester United.

Källa. MEN

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. I dagsläget ser jag Pellistri som den självklara konkurrenten till Antony på högerkanten. Ett lån för honom nu, skulle ur min synvinkel isf enbart vara för att få ännu mer speltid någon annanstans. Men jag tycker att han ska stanna, då ingen annan än han och Antony lever upp till förväntningarna på högerkanten just nu.

  1
  0
  1. Artikeln hänvisar till nästa säsong. Iom Garnachos skada är han i nuläget viktigt men glöm inte att Diallo kommer tillbaka till sommaren. Man tänker väl att han skulle gå före honom i den här artikeln.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen