post image

United överväger Premier League-duon som alternativ till De Jong

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så överväger Manchester United att ta sikte på Youri Tielemans eller Ruben Neves om man inte kan få sitt prioriterade transfermål. 

United jagar De Jong och har inte gett upp hoppet om att han till slut ska komma till Old Trafford, men det råder stor osäkerhet kring den saken. Erik ten Hag har identifierat De Jong som den spelare han vill bygga sitt lag runt och United är och har länge varit i behov av en kvalitetsmittfältare.

Ten Hag sa nyligen att man dock bara är intresserade av ”rätt spelare” (läs De Jong) och att det bara finns ett fåtal med rätt kompetens för att uppfylla den kravbild man har. Ten Hag sa också att om man inte kan få rätt spelare så kommer man troligen försöka utveckla någon av spelarna i den befintliga truppen till att kunna axla rollen på det sätt man vill, snarare än att vända blickarna mot en alternativ värvning.

Sajten CaughtOffside menar dock att United överväger både Youri Tielemans och Ruben Neves om man inte kommer vidare i sina försök att signa De Jong.

Källa: CaughtOffside

.

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen