post image

United överväger fortfarande anfallsvärvning

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester United fortfarande överväger att lån av anfallare innan deadline day. 

United och Sporting är nu officiellt överens om Bruno Fernandes-affären och endast läkarundersökningen och det personliga kontraktet återstår innan affären är klar, men även om Fernandes är ett stort steg i rätt riktning så behöver United trots allt fler värvningar och helst i januari.
Man hade Erling Håland som primärt transfermål för anfallspositionen, men han valde att istället krita på för Dortmund. United har sedan dess länkats med en rad anfallare och det har pratats om att man kan komma att låna in en anfallare som temporär lösning i Marcus Rashfords frånvaro. Solskjaer fick efter gårdagkvällens derby frågan om man kommer få in en anfallare på lån innan fredagens deadline:
”Jag är inte säker. Vi behöver fler mål. Om vi lyckas säkra Bruno så har vi där en kille som kan göra mål och skapa, så låt oss prata om det på fredag. Vi behöver fler målgörare och vi behöver fler mål, det är en sak som är säker. Vi behöver någon som vill bryta näsan eller tån för att göra mål. Det behöver inte vara snygga mål. Jag utmanar dem att göra det och jag måste utmana dem mer, för vi kan inte bara göra snygga mål.”
Källa: MEN

.
 
 

Kommentarer till artikeln

15 KOMMENTARER

 1. Tror också att det var en pik till Martial, en anfallare måste vara mer hungrig än backarna. Martial är bra ett mot ett men annars är han värdelös. Har aldrig sett han stångas för att få dit en tå så bollen går in, bollen måste verkligen komma på silverfat och backarna ska fråga han om allt är belåtet för att han ska göra mål..

  13
  2
 2. Jag tror inte någon spelare i dagens United är beredda skada sin kropp bara för att försöka göra mål. Inte ens Bruno och inte heller Rashford.
  Rashfords ryggskada beror nog mer på att han för dålig grundfysik eller så har han spelat för mycket. Alla spelare behöver vila några matcher lite då och då. Cupmatcherna är lysande exempel på att vila på nyckelspelare. Sen att man riskerar att åka ut från cuperna får man ta. PL och CL (EL för United) är viktigare.

  6
  2
    1. Xinpei,
     OK, nämn några toppspelare som du känner till vilka är beredda att bryta benet för att vinna en närkamp och med förhoppning att det leder till ett mål? De flesta är ju överbetalda divor som åmar sig i gräset i en kvart och helt plötsligt försvinner smärtan.
     FYI. Jag spelar aldrig några spel, inte ens FIFA. Inte min grej och jag tror ärligt att jag suger i det.

     4
     0
  1. Håller absolut inte med. Det är inte på tränarposten det brister… Ole kan inte trolla med knäna.. utan det är truppen som det är problem. Kolla på truppen och säg en enda tränare som fått den att prestera? Klopp misslyckades i två år med en bättre trupp än Uniteds och nu är han tydligen världens bästa tränare genom tiderna enligt vissa. Guardiola behövde två år på sig att forma sin trupp. Även där med en betydligt bättre trupp.
   Tycker att det är allt för enkelt att skylla på tränaren (både bland fans och ledning) istället för att kritisera spelarna. Alla nya tränare behöver tid för att skapa sin bild inom organisationen men du vill alltså att man ska sparka en tränare som suttit ett år på jobbet? Vad händer när nästa tränare inte lyckas? Ska han också sparkas?

   2
   42
   1. Svennis JR,
    Vad Ole må lyckas med i framtiden, vet ingen.
    Men hittills har han inte bevisat ett skit att han klarar av att hantera lag som United.
    När Klopp kom till Liverpool hade han blivit tyst mästare två gånger och tysk cupmästare två gånger, samt tog Dortmund till final i CL. Det är en prestation Ole kan bara drömma om. Visst, komma tvåa i CL sker ju bara losers. Vinna är allt som gäller. Så är det ju.
    Jag accepterar att Ole är manager så länge han nu är det, men det betyder inte att han är tillräckligt bra för det.

    4
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen