post image

United oense om Lingards framtid

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-14
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt rapporter i The Mirror och The Athletic råder det viss oenighet bakom kulisserna gällande Jesse Lingards framtid i United. 

Lingards form hade konsekvent dippat under två år i Manchester United, men så fort han klev ut på planen som inlånad West Ham-spelare vände formkurvan och under våren blev det totalt nio mål för Unitedprodukten.

Det har rapporterats att West Ham är mycket angelägna om att signa Lingard permanent, men tidningen The Athletic menar att Londonklubben inte kommer att ha råd med affären. United sägs nämligen vilja ha så mycket som £30 miljoner för att släppa honom, trots att han nu bara har ett år kvar på sitt kontrakt.

Samtidigt rapporterar The Mirror att Unitedledningen är oense gällande Lingards framtid. Vissa ska anse att tiden är rätt att sälja medan andra sägs anse att han förtjänar en ny chans i United efter sin fina period i West Ham.

Läs mer i The Mirror. 

 

.

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Istället för att lägga 700 miljoner på Barella så kan man väl lika gärna säkra Rice istället? Ser hellre en renodlad defensiv mittfältare än en duktig defensiv mittfältare som agerar mer två-vägsspelare. Mittfältaren bredvid Rice kan lika gärna vara Garner, spelar ingen roll för Rice har sådan närvaro i sitt område.

    0
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen