post image

United och Roma i diskussioner

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den italienska fotbollsjournalisten Gianluca De Marzio så kommer representanter för Manchester United och Roma att träffas för att diskutera en permanent Smalling-transfer.

Manchester United köpte i somras in Harry Maguire för rekordsumman £80 miljoner och i samband med det så behövde man frigöra utrymme i en ganska överbreddad backlinje.
Det såg ut att bli Marcos Rojo som skulle få lämna klubben, men hans flytt till Everton under deadline day materialiserade aldrig och han blev kvar. Istället så blev det Chris Smalling som fick lämna Manchester United. Men än så länge rör det sig bara om ett lån till den italienska huvudstadsklubben Roma.

Roma sägs dock ha imponerats av Smalling sedan han kom till klubben och Smalling själv verkar ha acklimatiserat sig bra och har öppnat för en längre vistelse i Italien.
Gianluca De Marzio skriver att Roma vill behålla Smalling även efter säsongen och att representanter för båda klubbarna nu kommer att ses för att diskutera en permanent transfer av den 29-årige mittbacken.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen