post image

United och Real ute efter Haaland

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erling Haaland har stulit rubrikerna under fotbollshösten och efter det mycket fina målsnittet med 18 mål på elva matcher så har storklubbarna i Europa fått upp ögonen för norrmannen.

RB Salzburgs anfallare Erling Haaland är ett av många namn som kopplats ihop med Manchester United under hösten. Primärt behöver Ole Gunnar Solskjaer addera förstärkningar både på mittfältet och i anfallet och för att komma till bukt med bristen på mål så kan den formstarke norrmannen vara ett alternativ.
Men enligt den spanska tidningen AS så är även Real Madrid intresserade av 19-åringen, som alltså gjort 18 mål på endast elva framträdanden för sitt Salzburg.
United må i dagsläget ha blivit en något mindre attraktiv och framförallt mer osäker destination för spelare som är hett eftertraktade på marknaden, men man har fortfarande historian, klubbmärket och förmågan att kunna erbjuda ett fint lönekuvert. Och i detta fall har man även fördelen av att Haaland spelade under Solskjaer i Molde säsongen 2017 – 2018.

Erling Haaland föddes i Leeds eftersom hans far Alf Inge Håland spelade i både Leeds och därefter Manchester City. Två stora rivaler till United. Och pappa Haaland sa en gång i karriären att han "verkligen ogillar United och dess spelare." Men sa under hösten att han gärna ser sonen spela i United, trots sin historia med rivalerna.
Vad säger ni - hade ni velat se Erling Haaland i Manchester United?
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen