post image

United och Rashford måste fatta beslut. Samtal inplanerade idag

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Daily Mail och Mirror så kommer Manchester United och Marcus Rashford i dag hålla samtal gällande hur man går vidare med planerna för operation. 

Rashford har varit skadedrabbad under det senaste året, men var ändå en av de spelare som fick flest minuter förra säsongen. Han har speciellt haft kämpigt med en axelskada som han ådrog sig förra vintern och han har många gånger spelat med smärtstillande för att hantera problemet.

Det är givetvis ingen långsiktig lösning och det har rapporterats att han kan tvingas till en operation för att en gång för alla komma till bukt med problemet. Saken är den att om han går vidare med operationen så förväntas han inte vara tillbaka i spel förrän tidigast i oktober – vilket alltså skulle betyda ett stort avbräck för United under ca två månader.

Rashford har semester i ca en vecka till, men Daily Mail och Mirror rapporterar att Rashford och United redan idag kommer sätta sig ned och diskutera vilken väg man ska gå. Enligt rapporten är Rashford själv angelägen om att gå vidare med operationsplanerna för att slippa problemen i framtiden.

Läs mer i Mirror.

.

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen