post image

United och Chelsea på jakt efter ”den nya Harry Kane”

Skriven av: admin
Publicerad 2021-10-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så är både Manchester United och Chelsea intresserade av att signa Stokes talangfulle anfallare Emre Tezgel. 

Mirror skriver att Chelsea och United slåss om den 16-årige Stoke-anfallaren Emre Tezgels signatur. Spelaren, som kallats ”den nya Harry Kane” har imponerat på ungdomsnivå för Stoke och nu gjort sju mål på de fyra senaste matcherna för U18-laget.

Tezgel, som har är född i England, har både engelsk och turkiskt medborgarskap men har representerat England på landslagsnivå för U15, U16 och U17. I september hjälpte han de unga engelsmännen till final i Syrenka Cup i Polen, där han gjorde fyra mål på tre matcher och utsågs till turneringens bästa spelare.

 

Enligt rapporten imponerades Uniteds scouter av 16-åringen då han gjorde två mål för Stoke, när de förlorade med 4-2 mot Uniteds U18-lag förra månaden. Och Stokes akademicoach Gareth Owen säger att Tezgel påminner om Harry Kane i sin spelstil.

"Tezgel är en Harry Kane-typ av anfallare. Han kan hålla upp bollen och är hyfsat bra i luften. Hans huvudsakliga attribut är dock hans avslut och det är det viktigaste för bra center-forwards."

Källa: Mirror

 

 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen