post image

United och Arsenal ute efter Juve-back

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den italienska tidningen Calciomercato så kan Manchester United och Arsenal komma att slåss om Juventus-försvararen Merih Demiral under januarifönstret. 

Manchester United förväntas vara väldigt aktiva under nästa års transferfönster och man länkas med mängder av spelare – främst mittfältare och anfallare. Men Enligt den Calciomerato så är man intresserade av Juves 21-årige mittback Merih Demiral.
Den turkiske landslagsmannen kom till Turin i somras från Sassuolo, men har haft väldigt svårt att få speltid då konkurrensen är stenhård med spelare som Leonardo Bonnucci och Matthijs De Ligt. Och tidningen hävdar att United och Arsenal kan komma att stångas om hans signatur under det kommande transferfönstret.

Manchester Uniteds försvar har väl förvisso förbättrats sedan värvningen av Harry Maguire, men helt felfritt är det inte. United har fortsatt svårt att hålla nollan och har släppt in elva mål på lika många ligamatcher.
Bredden finns där med Lindelöf, Maguire, Tuanzebe, Rojo, Jones och Bailly men kvalitén kan nog höjas en nivå eller två.
Det har i veckan även ryktats om att Bayern München kan komma att erbjuda Manchester United att köpa Jerome Boateng under vinterfönstret.
Källa: Express

Kommentarer till artikeln

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen