post image

United nobbar Smalling-bud

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så har Manchester United nobbat ett bud från Roma på Chris Smalling. Man är dock öppna för en försäljning, men vill ha mer pengar för att släppa honom. 

Det pratas mycket om Chris Smallings framtid sedan han något oväntat börjat imponera under sitt lån för Roma. Det sägs att Romklubben vill köpa loss honom permanent, men i går förekom även uppgifter om att klubbar som Inter och Milan nu fått upp ögonen för 29-åringen och är redo att utmana om hans signatur.
Blaskan Daily Star skriver att Manchester United ska ha nobbat ett bud på £13 miljoner från Roma. Enligt rapporten är man dock öppna för en försäljning, men man kräver närmare £17 miljoner för att släppa honom menar tidningen.

Smalling kom till Manchester United från Fulham sommaren 2010 - en sommar som även innebar rekryteringar av Javier Hernandez och superfloppyn Bebe. Smalling har trots alla dessa år i United aldrig riktigt varit given och aldrig cementerat sig själv i startelvan.
I somras var det Marcos Rojo som såg ut på att vara på väg bort från United, men hans övergång till Everton kollapsade och istället lånade man ut Smalling till Roma.
Källa: Daily Star

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen