post image

United länkas med West Brom-winger

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Mirror så är Manchester United intresserade av att signa West Bromwich Albions inlånade winger Matheus Pereira.

Pereira är inlånad till West Bromwich från Sporting Lissabon denna säsong och har gjort bra ifrån sig på The Hawthorns – så till den grad att scouter från storklubbarna fått upp ögonen för honom. Och då scouter från b.la Manchester United, menar The Mirror.
23-åringen tillbringade förra säsongen på lån i Bundesliga med Nuremberg och säsongen innan dess var han utlånad till den portugisiska klubben Chaves. Enligt Mirror så har West Bromwich en option om att köpa brassen för £8,25 miljoner i slutet av säsongen.

På annat håll ryktas Manchester United förbereda en tung dubbelvärvning i januari, värd omkring £200 miljoner. Transfermålen sägs vara Jadon Sancho och Erling Braut Håland - två spelare som länkats regelbundet med United under hösten.
Sancho gjorde stor succé i Dortmund förra året, men har en någon sämre säsong i år. Dock är hans potential enorm och många ser honom som en drömvärvning. Men konkurrensen förväntas bli hård med intresse från klubbar Som Real Madrid, Liverpool och PSG.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen