post image

United länkas med Tolisso

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den franska sajten FootMercato så är Manchester United en av klubbarna som är intresserade av Bayern München-mittfältaren. 

Den 25-årige mittfältarn Corentin Tolisso har fallit i hackordningen i Bayern München sedan Hans Dieter-Flick tog över klubben i november i fjol. Sedan dess har fransmannen bara gjort sju starter för Bayern och enligt den franska sajten FootMercato så kan det bli aktuellt med en nystart i annan klubb till nästa säsong.
Bayern köpte Tolisso från Lyon för £37 miljoner år 2017, men hans tid i Tyskland har varit präglad av skador och han har bara gjort 68 framträdanden för klubben. Hans prislapp har enligt rapporten sjunkit avsevärt och skulle kunna finnas tillgänglig för ”endast” £23 miljoner under kommande transferfönster.
United, Arsenal, Juventus, Atletico Madrid och Napoli nämns som tänkbara alternativ för Tolisso.

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Vart spelar denna spelaren? Vore otroligt om man inte gick ’all-in’ på SMS för ersättare till Pogba. Det finns liksom ingen annan TILLGÄNGLIG spelare som kan göra vad SMS gör, här har vi det perfekta målet och nästan en uppgradering från Pogba. Annars kan vi lika gärna köpa tillbaka Fellaini så brutalt man gör bort sig.
    Och nej, börja inte snacka om spelare som inte spelar på SMS/Pogba’s plats. Det spelar ingen roll hur mycket Sancho nämns för han är fortfarande högerytter och inte defensiv mittfältare.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen