post image

United länkas med Piatek

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

AC Milan-anfallaren Krzysztof Piatek är den senaste i den långa raden av anfallare som Manchester United länkas med inför det kommande transferfönster nu i januari. 

Brist på mål är något som verkligen plågat och präglat Manchester United under hösten och konsekvenserna av att sälja Lukaku utan att ersatte denne har blivit smärtsamt tydliga. Eller ska vi vara ärliga så hade väl kanske inte säsongen sett så väldigt annorlunda ut även om han var kvar. Men han var åtminstone en utpräglad målskytt.
Istället ligger nu ansvaret på Anthony Martial och Marcus Rashford – två spelare som aldrig någonsin under sina karriär hittills visat att de kan bära det huvudsakliga ansvaret för målleverans. Den förstnämnde är dessutom borta med skada sedan i augusti och den sistnämnde i dålig form. Som backup har United den nu 18-årige Mason Greenwood och sedan finns det inte mer i anfallsväg för United att tillgå i befintlig trupp.

Man länkas med mänger av namn inför januarifönstret - Moussa Dembele, Erling Haaland, Callum Wilson, Mario Mandzukic är några av namnen som varit mest frekvent återkommande i skvallerspalterna men nu nämns ett nytt namn - Milans anfallare Krzysztof Piatek.
Den polske anfallare var i storform då han spelade för Genoa och gjorde förra säsongen 19 mål på 21 matcher innan Milan i januari köpte honom för sju gånger mer pengar än vad Genoa betalat för honom bara sex månader tidigare. I Milan har formen bromsat något, men 13 mål på 28 matcher har det blivit - i en klubb som generellt är formsvag.
Enligt Calciomercato så planerar United nu ett bud på £35 miljoner i januari för att få Milan att sälja 24-åringen, men Milan ska vilja ha närmare £43,6 miljoner för att släppa honom. Och även Barcelona sägs vara intresserade av Piatek.
Vem United i slutändan köper återstår att se, men det är desperat behov av anfallskraft. Endast nio mål på åtta ligamatcher har det blivit och man har inte gjort fler än ett mål i en match sedan den där premiären mot Chelsea, som lovade så gott.
Källa: MEN
 
 

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen