post image

United länkas med Harry Kane

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

The Telegraph skriver att Harry Kane kommer att ta sig en funderare på framtiden efter säsongen och att Manchester United kan vara framme och hugga om tillfälle ges. 

Enligt Telegraph så kommer Kane att överväga möjligheterna för framtiden efter den pågående säsongen och Spurs ordförande Daniel Levy och Jose Mourinho står inför en utmaning i att övertala Kane om att han kan nå framgångar i Tottenham-tröjan.
Skulle Spurs missa Champions League så kommer Mourinho, enligt tidningen bara ha tillgång till omkring £50 miljoner till nyförvärv under sommaren och det kommer man inte långt med i dagens marknad. Ett sätt att öka på budget är dock genom spelarförsäljningar och klubben skulle kunna ta ordentligt betalt för 26-åringen, som har kontrakt till 2024.

Skulle Kane komma fram till att han vill ha en ny utmaning, så sitter ju Tottenham ändå på makten i och med längden på kontraktet men Jose Mourinho brukar inte vilja hålla spelare kvar mot sin vilja. Och om han skulle finnas tillgängliga i sommar så kommer både Manchester United och Real Madrid visa intresse för att värva honom, skriver Telegraph.
Det ska nog väldigt mycket till för att Daniel Levy ska sanktionera en försäljning av sin kronjuvel, till Manchester United dock.
Källa: Telegraph

Kommentarer till artikeln

8 KOMMENTARER

  1. RVP gav Arsenal alternativet att sälja till United, eller släppa honom gratis till United kommande sommar, Kane har 4 år kvar med Spurs och kan vare sig han vill till oss eller inte, tvinga fram något.
   Att Spurs skulla sälja Harry Kane till oss är knappast troligt, att han skulle spotta sin klubb i ansiktet med att försöka lämna till någon engelsk konkurrent, är nog även det föga troligt.
   Lämnar Kane Tottenham är det förmodligen som Lewandovski eller Benzemas ersättare?
   Men under har som sagt hänt förr..

   5
   2
    1. Du har rätt Rackarn, jag har inte koll på alla avtal, faktiskt inget när jag tänker efter.
     Om du läser min kommentar igen så ser du att jag spekulerar, dvs gissar att Kane väljer en klubb utanför England.
     Ber om ursäkt om jag kränkte dig när jag inledde till konversation..

     11
     1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen