post image

United länkas med Dembele

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den spanska tidningen Sport så är Manchester United och Arsenal två av klubbarna som 

Ousmane Dembele spåddes en mycket ljus framtid då han köptes av Barcelona för £98 miljoner från Dortmund sommaren 2017, men en rad skador har hämmat utvecklingen och han har inte gjort det där avtrycket Barca och det ryktas om att klubben kan vara redo att sälja Dembele för att få in finanser till nya transfers.
Nu hävdar den spanska tidningen Sport att både United och Arsenal bevakar situationen och kan vara intresserade av att signa 22-åringen – som enligt rapporten skulle kunna finns tillgänglig för omkring £43 miljoner.
Sport skriver även att Dembele ska ha ringt till sin landsman Anthony Martial och ställt frågor om Manchester United.
Både United och Arsenal ska dock ha reservationer med tanke på spelarens skadehistorik.

Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

 1. Dembele är vad som skulle få Pogba att stanna om han nu vill kämpa. United har många unga brittiska talanger som ska spela tillsammans i landslaget lång tid framöver, likadant blir det för trion Martial, Pogba och Demele i franska landslaget om han nu köps. Vore ett bra skäl för Pogba att stanna.

  0
  0
  1. Dembele är en spelare jag aldrig skulle vilja se i denna klubb. Spelar enbart för sin egen vinning och är fruktansvärt egoistisk ute på planen. Att han dessutom är fruktansvärt skadedrabbad och sitter på en befängd prislapp gör inte saken bättre. Att han är en duktig fotbollsspelare rent individuellt är väl inget snack om, men nej tack.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen