post image

United kommer stå emot alla försök

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt den engelska tidningen Daily Mail så kommer Manchester United stå emot alla värvningsförsök på Paul Pogba i januari. 

Pogbas framtid är högst oviss. Efter en sommar full av spekulationer och där han själv öppet medgav att han välkomnar en ny utmaning i karriären, så har den pågående säsongen artat sig märkligt. Pogba har bara gjort sex matcher för United under hösten sedan han skadade sig i augusti och hans rehabilitering har väckt vissa frågetecken med resor till Dubai – där han fotograferades samtala med Real Madrids manager Zinedine Zidane. Något som avfärdades som en slump. Och sedan hur han trots sin skada sågs spela basket under en resa till Miami.
Den senaste i raden av incidenter skedde i helgen då Pogba bara timmar efter att Solskjaer sagt att hans comeback dröjer ytterligare pga av sjukdom, började posta en rad Instagram-storys som visade hur han dansade och roade sig under sin brors bröllopsfest i Paris samma helg. Förklaringen till detta blev i efterhand att Pogba reste på fredagen, blev sjuk på lördagen, värre på söndagen och att han inte hade sett Solskjaers presskonferenskommentarer då han i efterhand postade material från bröllopet.

Alla incidenter i kombination med sommarens spekulationer färskt i minnet gör dock att många misstänker att det är något lurt med situationen och att Pogba kan lämna klubben kanske redan i januari. Men Daily Mail skriver att United inte kommer sälja honom nu i vinter och att man till varje pris kommer motstå försöken Real Madrid gör att värva honom.
Efter söndagens match mot Everton så sa Solskjaer:
"Som jag sagt många gånger så är Paul en topp topp-spelare som vi vill se spela sin bästa fotboll i Man United. Vi kan prata om Paul hela dagen och i matcher som tex mot Everton när vi saknade den där kreativa passningen eller idéer (så behövs han). Han har den där kvalitén som inte många mittfältare i världen har, så det vore väldigt bra att få tillbaka honom."
Pogba har i dagsläget 18 månader kvar på kontraktet och United har en option om ett års förlängning, vilket i praktiken innebär att 2,5 år återstår.
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

  1. För min del har han bränt alla broar för att det ska bli bra. Ser ingen anledning till varför han ska få vara kvar! Det har varit för mkt negativitet och jag ser hellre att vi släpper honom och tar in någon som gör skillnad. Hur bra han än är/kan vara.

    8
    2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen