post image

”United kommer definitivt att sluta före Arsenal i tabellen”

Skriven av: admin
Publicerad 2022-09-15
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Den gamle Tottenham-anfallaren Jermaine Defoe tror inte det är något snack om saken - United slutar högre upp en Arsenal i Premier League. 

Manchester United inledde säsongen på sämsta tänkbara sätt med förluster mot Brighton och Brentford, men Ten Hag fick snabbt skutan på rätt kurs och man har nu fyra raka segrar i ligaspelet – mot Southampton, Liverpool, Leicester och Arsenal. Just Arsenal ses som en av Uniteds stora konkurrenter om någon av topp-fyraplaceringarna, men den gamle Spurs-anfallaren Jermaine Defoe är övertygad om att United kommer sluta före Arsenal i tabellen.

”Sett till hur de spelade ( i sin seger mot Arsenal) och hur de nu ser ut så kommer jag säga, ja helt säkert – Manchester United kommer sluta före Arsenal i tabellen” säger Defoe till Premier League Produktions.

Uniteds match förra helgen sköts upp pga landssorg efter drottningens bortgång och man kommer inte heller vara i spel i helgen. United skulle ha tagit emot Leeds på Old Trafford på söndag, men de polisiära resurserna bedömdes otillräckliga eftersom polisstyrkor behövs inför drottningens begravning på måndag. Så nästa ligamatch för United blir den 2:a oktober mot Manchester City.

Man är dock i spel i kväll, borta mot FC Sheriff i Europa League.

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen