post image

”United kan signa Weghorst permanent”

Skriven av: admin
Publicerad 2023-01-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Sky Sports reporter Kaveh Solhekol tror att Manchester United kan behålla Wout Weghorst. 

Wout Weghorst har nu gjort tre matcher för Manchester United sedan han lånades in från Burnley tidigare i januari och i onsdags kväll satte han sitt första mål när United slog Nottingham med 3-0, i den första av två semifinaler i Ligacupen.

Weghorst har kanske inte varit glödhet i målområdet under de matcher han hittills gjort, men han har ändå bidragit bra i anfallet och Sky Sports reporter Kaveh Solhekol tror att United kan behålla holländaren bortom den här säsongen.

"Jag har hört att Manchester United är väldigt nöjda med hur Wout Weghorst kommit in. Många blev förvånade när de signade honom, men Erik ten Hag kände att en spelare med Weghorst profil behövdes i klubben. Vi vet alla att han är signad på lån till i sommar och den känsla jag får av spelaren från vad han sa igår är att han gärna stannar så länge som möjligt. Och just nu gör han allt rätt."

"United är väldigt nöjda med vad han gör både på och utanför planen och jag har hört att han är ett föredöme professionellt. Även om de vill signa en 9:a i sommar så kan han ändå behållas."

Källa: Sky Sports

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen