post image

United kan göra ett nytt försök redan i sommar

Skriven av: admin
Publicerad 2020-04-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The London Evening Standard så kan Manchester United återvända för ett nytt försök på Erling Braut Håland redan i sommar. 

Håland var starkt länkad med United under januari och var sannolikt väldigt nära en övergång, men i slutändan blev det Dortmund som blev ny klubbadress för den unge målmaskinen. Håland hade en otrolig höst i Salzburg och har nu även överträffat alla förväntningar sedan flytten till Dortmund, där han efter ett hattrick inom loppet av 20 minuter i sin debut fortsatt att ösa in mål. Både i Bundesliga och i Champions League.
Enligt tidningarna vägrade United gå med på Mino Raiolas kontraktskrav om en utköpsklausul – eftersom man då inte hade haft någon kontroll över spelarens framtid. Men enligt Håland själv och hans representanter så blev Dortmund valet eftersom det var ett bättre steg i karriären vid den tidpunkten. Men den tyska tidningen Bild har uppgett att det finns en klausul i Hålands kontrakt som träder i kraft efter denna sommars transferfönster. Det ska röra sig om en utköpsklausul på £66 miljoner.
Det ryktas dock om att Real Madrid kommer försöka köpa honom redan i sommar, bara ett halvår efter övergången till Dortmund och The Evening Standard hävdar att United är redo att utmana om hans signatur om han skulle finnas tillgänglig.
Dortmund betalade £17 miljoner för Håland och fram till det rådande spelstoppet hade han gjort 12 mål på sju starter för den tyska klubben.

Källa: The London Evening Standard

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen