post image

United intresserade av Gent-anfallaren

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så bevakar Manchester United den 20-årige Gent-anfallaren Jonathan David. 

Daily Mail hävdar att United är intresserade av Gents kanadensiske anfallare Jonathan David – som denna säsong gjort 22 mål alla turneringar, plus 11 mål på 12 matcher för sitt landslag.
Och hans agent säger att man vill lämna Belgien i sommar.
”Utan tvekan så är han redo för nästa steg” säger hans agent Nick Mavromaras till tidningen Het Laatste Nieuws. ”Gent har boostat hans karriär och klubben har gjort mycket för honom. Jag förstår att de vill behålla honom längre, men Jonathan vill vidare. Belgiska ligan är fantastisk för unga spelare, men stunden för nästa steg kommer någon gång och det blir i sommar.”

"De Premier League-klubbar som jagar David har även sällskap av en rad europeiska klubbar, inklusive Lyon och Borussia Dortmund. Hans slutgiltiga mål är att spela för en av världens fem bästa klubbar. Men just nu måste vi vara ödmjuka. Nästa steg i han karriär får inte vara för stort."
Även Arsenal, Everton och Leicester uppges vara intresserade av David och hans agent använder just Arsenal som exempel för att illustrera vad som antagligen är ett för stort kliv i detta nu.
"Tex Arsenal. En klubb som är topp fem i Premier League. Nästa steg måste vara ett intelligent steg. Och det kanske är ett för stort steg just nu. Hela paketet måste vara rätt. Ett mellansteg kan vara bättre ibland" fortsätter agenten.
Enligt rapporten förväntas Manchester United ha scouter på plats vid veckans match mellan Gent och Roma för att bevaka David, som likt Victor Lindelöf har smeknamnet "Iceman"
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen