post image

United har kontaktat Milan

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Athletic så har Manchester United redan varit i kontakt med AC Milan gällande Krzysztof Piatek. 

Marcus Rashford blir borta i omkring två månader med en ryggfraktur och Manchester United har nu intensifierat sin anfallsjakt. Det har de senaste dagarna b.la ryktats om Edinson Cavani – som ett kortsiktigt alternativ och Moussa Dembele – en spelare United länge scoutat och tycks ha ett långt stående intresse i, men Ole Gunnar Solskjaer har också öppnat upp för möjligheten att låna in spelare för att klara av säsongen.
En spelare som möjligen kan finnas tillgänglig på lån är Milans polske anfallare Krzysztof Piatek, som efter en mycket stark debutsäsong nu tappat formen i Italien. 24-åringen flyttade till Milan från Genoa förra januarifönstret och gjorde 22 ligamål (båda klubbarna) förra säsongen. Och ytterligare åtta i cupen. Den här säsongen har det endast blivit fyra mål hittills varav tre av dem från straffpunkten.
Enligt tidningen The Athletic så så kontaktade United Milanoklubben redan innan Rashfords skada för att höra sig för om hans tillgänglighet. Piatek har även länkats med Tottenham sedan Harry Kanes skada.

Källa: MEN, The Athletic

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen