post image

United har det perfekta läget att signa den perfekta ersättaren

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News skriver en krönika om hur Manchester United just nu har ett optimalt läge att antingen ersätta Paul Pogba. 

Pogbas framtid fortsätter att vara osäker. Det förekommer rapporter om en flytt till Paris Saint-Germain, men de två klubbarna – Real Madrid och Juventus – som han regelbundet flörtat med under de senaste säsongerna tycks inte lägre vara aktuella. Just nu.

Men samtidigt ryktas det om att United har inlett diskussioner om en förlängning av det kontrakt som går ut nästa sommar. Och United vill behålla honom. Men fransmannen sitter utifrån sitt perspektiv i en tacksam position – han kan säkerligen pusha för en flytt i sommar och United kan då komma att ge efter, för att på så vis få en transfersumma för spelaren man köpte för £89 miljoner sommaren 2016.

Han kan också välja att bli kvar. Om så blir fallet - och han inte signar en förlängning - så har han från och med årskiftet tillåtelse att inleda samtal och skriva förkontrakt med klubbar i utlandet. Och M.E.N poängterar att han troligen kan inkassera en ännu större sign-on-bonus om han kommer på fri transfer, då den nya klubben inte behöver betala någon transfersumma.

Manchester Evening News skriver att United har ett optimalt läge just nu att faktiskt säkra upp den optimala ersättaren till Pogba - Eduardo Camavinga. Spelaren har länkats flitigt med United under de senaste veckorna och han tros finnas tillgänglig för endast £25 miljoner, då hans kontrakt går ut nästa sommar och Rennes inte vill tappa honom på fri transfer om ett år. Det är ett riktigt kap för en mittfältare som klassas som världens kanske bästa unga spelare.

M.E.N skriver att United bör kliva in och säkra 18-åringens signatur oavsett vad som händer med Pogba. Om han lämnar så är Camavinga (på sikt) den perfekta ersättaren och om han stannar så har man ändå förstärkt laget med en supertalang, till ett riktigt bra pris.

Läs mer I Manchester Evening News.

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen