post image

United håller samtal med Eriksen

Skriven av: admin
Publicerad 2019-11-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt ryktena så kommer Manchester United lägga ett bud på Christian Eriksen efter att man hållit nya samtal med spelaren. 

United var i somras länkade med Eriksen, men enligt tidningarna valde man att backa från affären då man fick känslan av att dansken inte ville till Old Trafford. Eriksen har under säsongen länkats med Real Madrid och även fortsatt länkas med United och det mesta pekar ju på att han lämnar Tottenham i sommar, då som fri agent.
Enligt The Mirror så planerar nu Manchester United ett bud på £42 miljoner i januari för att värva Eriksen efter att ha hållit nya samtal med spelaren. Mirror hämtar sina uppgifter från den spanska tidningen El Desmarque.

United har ofta problem med kreativiteten i offensiven och Eriksen har förmågan att länka samman mittfält och anfall och få saker att hända framåt.
Hade ni velat se Eriksen i Manchester United?
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Njae han har i ärlighetens namn varit ganska dålig denna säsong, risken känns överhängande att det skulle bli ännu en floppvärvning för även i sina bästa stunder ser jag inte den ledarfigur som behövs.

    4
    2
  2. Nej tack. Medgångsspelare som kan skruva in bollar då och då men aldrg är bra i stora matcher. Ingen ledare, hänger med huvudet och närmar sig 30 dessutom. Minsta motgång så försvinner han ur matcherna och börjar tjura.

    8
    2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen