post image

United förbereder bud på Aubameyang

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-20
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Sun så planerar Manchester United att testa Arsenal med ett bud i sommar. 

Aubameyang har varit en stor succé sedan han signade för Arsenal 2018 med 61 mål på 96 framträdanden alla turneringar. Men anfallarens kontrakt går ut sommaren 2021 och enligt The Sun planerar Manchester United att testa Arsenal med ett bud på £50 miljoner i sommar. Enligt rapporten kan man dock vänta sig konkurrens från både Real Madrid och Barcelona.
United under Solskjaer vill tydligt bygga ett ungt lag för långsiktiga framgångar. Man gjorde ett undantag när man lånade in Odion Ighalo, men att lägga £50 miljoner på en spelare som fyller 31 i sommar.. Vore det klokt?
Om man fick honom så vore det väl en målgaranti förvisso.

Källa: Mirror, The Sun

Kommentarer till artikeln

12 KOMMENTARER

 1. Ganska mycket man måste ta i beaktning ang en ev värvning av Auba.
  Kan han ta oss framåt med game winning goals (som RvP) och ge oss CL?
  Signalerna till övriga värdens spelare att Man Utd i sitt projekt kan locka till sig etablerade världsklasspelare, bör göra oss intressanta för andra spelare i samma kategori.
  Att 31årige Aubameyang väljer oss före t.ex Barca och Real skickar även signalerna att han tror på oss nu, dvs inte att vi är ett framtidsprojekt och även det är ju viktiga signaler att skicka till andra spelare som överväger oss.
  I min värld är Auba värd mer än £50m för just oss eftersom vi har ett behov på just den positionen, en spelare är ju värd exakt så mycket en klubb är villig att betala, inte vad marknaden säger..

  0
  0
    1. Tror inte Arsenal säljer till United, vore galna om de gjorde det.
     Men jag tycker det är ganska uppenbart att OGS söker en 9a till startelvan, och i såfall flyttar ut Rashford som winger..som i landslaget.

     0
     0
     1. Vadå flyttar ut? Rashford har spelat som vänsterytter hela säsongen 🙂 Han flyttar ut Martial till bänken. Sen kan ju Aubameyang spela både som CF och vänsterytter, så frågan är var han är tänkt att användas. Rashford har varit ruskigt bra på vänsterkanten så han ska nog vara kvar där.

      0
      0
     2. Fergietime: Haha, hur mycket följer du United egentligen? Rashford flyttades ut till vänsterkanten under försäsongen i somras av Ole, så spelat där snart i ett år 🙂

      0
      0
     3. Hey! jag har hög feber och sitter är inne på dag sju i karantän, då får man göra misstag på den nivån?
      Uppenbart att OGS letar en 9a och förpassar Martial till bänken igen.
      Btw så är det inte första gången jag skriver ett inlägg om att Rashford är 9a..

      0
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen